Yankee Candle Art in The Park

Yankee Candle Art in The Park

Yankee Candle Art in The Park

De Yankee Candle Art in The Park is de toonaangevende geur in de nieuwste voorjaar collectie van Yankee Candle! Een frisse en koele nacht met uitzicht op de eeuwige groene bossen terwijl de maan op het meer reflecteert.

Topnoot Groene Appel, Viooltje, Water Lelie
Middennoot Jasmijn, Roos, Ylang Ylang
Basisnoot Sandelhout, Cederhout, Musk
Geur Fruity en Floral Collection

Vraag je je af welke Yankee Candle geur is lekker deze zomer? Kies er dan vooral eentje uit de Art in the Park Collectie van Yankee Candle!

Art In The Park Collectie van Yankee Candle

De nieuwe collectie Art in The Park collectie is een hele bijzondere. Als een feestje in het park: Kleurrijk en vol boeiende geuren lijkt deze collectie zo weggelopen uit een vrolijke dag vol geur, kleur en een muziekfestival in het park. De eerste in deze collectie heet ook Art in the Park.   Daarnaast zijn er nog vijf verschillende geuren in deze Yankee Candle Collectie:  Cucumber Mint Cooler en Watercolour,  Bananofee Waffle, Hand Tied Blooms en de Twilight Tunes. De Art in The Park collectie is verkrijgbaar in het nieuwe model Signature Candle’s. Je vindt ze allemaal hier in de Yankee Candle Winkel van Nederland.

Signature Collection van Yankee Candle

Deze geur is onderdeel van de Signature Collectie van Yankee Candle. Deze bevat naast de nieuwe modellen, signature, tumbler en 5 wick geurkaarsen veel nieuwe geuren van Yankee Candle. Kijk snel hier voor alle geurkaarsen in de Yankee Candle Winkel van Geur & Zeepshop. Vraag jij je ook af Welke geur van Yankee Candle is lekker? Kijk snel want je vindt ze bij Geur & Zeepshop, de complete Yankee Candle Winkel.

Premium Grade Paraffine

Elke Yankee Candle geurkaars is gemaakt van premium grade paraffine van de beste kwaliteit met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Bij elke specifieke geur het wordt het juiste lont type geselecteerd om de beste brandkwaliteit te garanderen.

Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Tips

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren. Vraag je je af: Waar is Yankee Candle te koop? Alle geuren van Yankee Candle vindt je bij Geur & Zeepshop, deze zijn uit voorraad leverbaar.