Wellness bij Geur & Zeepshop

Ashleigh & Burwood Etherische Olien

Het weer buiten is dan niet wat het is, daar weten we bij Geur & Zeep wel raad mee….

Stel je eens voor: De bloemen en bijtjes zingen alsof het hoog zomer is. Een heerlijke warme vrolijke dag. Relaxen op die typische Hollandse manier: Genietend van de geuren van Geranium, Lavendel en Sage brengen een rustig en kalmerend gevoel, gewoon lekker genieten! Ashleigh & Burwood heeft een speciale Wellness collectie voor de Geurlamp.

Deze mengsels met etherische oliën, hebben allen een unieke werking. Relaxation past bij het sfeertje zoals zojuist beschreven. Net als de andere geuren in deze collectie die te vinden is bij Geur & Zeep zitten ze boordevol oliën en kruiden die de zintuigen prikkelen. Neem de geur Sleep, die zorgt er juist voor om heerlijk rustig in slaap te komen. Cold & Flu brengt weer voor net dat beetje extra: het geeft je een energieke boost met heerlijke geuren. Anti Tobacco verbant juist ongewenste geuren, een zachte mix van jeneverbes, cederhout en pijnboom.

Al met al geuren die voorgoed afrekenen met dat kwakkelende weer! De asperges smaken weer geweldig, de perenboom staat al in bloei! Zelfs in de polder wordt het zomer, laat het mooie weer maar komen!

Ach en dan komt weer de tijd van stoofpeertjes en weer heel veel nieuwe geuren, Jummy!!

Binnenkort meer over het nieuwste van Greenleaf Gifts, Bomb Cosmetics, Ashleigh & Burwood, Little Hotties en Panier des sens.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus