Zomerse Roomsprays van Greenleaf

Zomerse roomspray van Greenleaf Gifts

Verlang je naar die zomerse avonden in de Toscaanse zon, of die heerlijke bries in de duinen na een lange strandwandeling? Dan ben je toe aan Valencia of Seaspray.

De meest makkelijke en snelle manier, om met een vleug heerlijke geur je huis in de juiste stemming te brengen. Dat is zo gebeurd met de roomsprays van Greenleaf Gifts.

Greenleaf heeft heerlijke geuren, laat Geur & Zeep Shop jou het zomerse gevoel bezorgen!

Deze en 22 andere topgeuren van Greenleaf zijn verkrijgbaar als roomspray. Handig te gebruiken als spuitbus. Snel en makkelijk voor als er eens onverwacht visite voor je deur staat, en je wilt nog even de juiste sfeer creëren. Een roomspray werkt sneller dan de geurkaarsen of geurzakjes. Er zit 177 ml in de roomspray en deze geeft een heerlijke krachtige golf geuren. Hierna ruikt het gelijk en langdurig naar je favoriete geurtje.

De volgende geuren zijn als roomspray leverbaar: Apple Spice & Cinnamon, Bamboo & Blossoms, Blushing Tulips, Cinnamon, Classic Linnen, Garden Breeze, Haven, Hope, Island Sunset, Jasmine, Lavender, Magnolia, Orange & Honey, Pomegranate, Radiant Waters, Raspberry Lemonade, Roses, Seaspray, Trellis, Tuscan Vineyard, Vanilla, en last but not least de meest stoere en spannende geur van Greenleaf: Velvet Woods, First Blush en Gardenia!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus