WoodWick geur van de maand

WoodWick Clean Rain voor in de oliebrander

Heerlijk! Weer twee nieuwe geuren WoodWick geur van de maand!

Elke maand zijn er in onze WoodWick Winkel 2 bijzondere geuren van als WoodWick geur van de maand te bestellen met maar liefst 25% korting! Deze korting geld dan voor de HeartWick en PlusWick geurkaarsen en ook voor de Wax Melts.

WoodWick® Cool Linen

Cool Linen geuren als schone en zongedroogde beddengoed met een briesje van frisse lucht. De invoering van een nieuwe innovatie voor WoodWick®! Deze speciale mix van premium WoodWick® geuren zorgt er tevens voor dat onaangename geurtjes verdwijnen. Een heerlijke WoodWick geur van de maand.

WoodWick® HearthWick Flame® Ellipse Clean Rain

Clean Rain is en vernieuwende geur die u doet denken aan de geur van een zomerse regenbui. Deze speciaal gemaakte mix van geuren zorgt er tevens voor dat onaangename geurtjes in uw huis zullen neutraliseren.

Neutraliserende geuren als WoodWick geur van de maand!

De invoering van een nieuwe innovatie voor WoodWick®
Deze speciale mix van premium WoodWick® geuren zorgt er tevens voor dat onaangename geurtjes verdwijnen. Cool Linen en Clean Rain  hebben deze technologie waardoor ze dus onaangename geurtjes verwijderen. Vervolgens voegen ze een heerlijke geur toe waardoor het lekker gaat geuren.

Knapperende lont

Ook de Cool Linen en de Clean rain geurkaarsen van WoodWick hebben de unieke houten lont. Deze branden mooi en schoon en door de houten lont maken deze een knapperend geluid waardoor ze extra gezellig zijn!

Wax melts

WoodWick® Wax Melts zijn heerlijk ruikende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Ze zijn vergelijkbaar met een mini geurkaarsje, alleen dan zonder lont.
Met wax melts heeft u heerlijke geuren in huis.

De geurblokjes zijn handig in gebruik Voor het gebruik, kiest u een gewenst wax melts geur en stopt deze in het schaaltje van een geurbrander. Hierna dient u een brandend theelichtje in de geurbrander te plaatsen. De warmte van het brandend theelichtje stijgt naar boven, waardoor het schaaltje met de waxmelts warm word. De waxmelt smelt hierdoor en de geur zal zich hierdoor in de ruimte verspreiden.

Wax Melts worden ook wel Wax Melts Tarts, Soy Melts genoemd. Voor het laten opsmelten van de Wax Melts bieden wij ook een gehele lijn aan geurbranders. Voor elk interieur is er een passende geurbrander.

Wax Melts bestellen? Bij Geur & Zeepshop vindt je in onze WoodWickwinkel, hier zijn alle geuren van WoodWick® Nederland te vinden. In de WoodWick Outlet zijn ook vele WoodWick Wax melts te vinden met korting!

Op zoek naar nog meer frisse geuren van WoodWick? Kijk dan eens naar de volgende geuren: Linen, Baby Powder, Dew Drops, Green tea & Lime. Pure Comfort, Sea Salt & Cotton en White Tea & Jasmine.

Geur & Zeepshop is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.