Altijd ruime voorraad!

WoodWick Geurkaarsen bestellen WoodWickWinkel

Altijd ruime voorraad!

Bij Geur & Zeepshop zijn we zelf ook groot fan van ons assortiment! Daarom willen we natuurlijk altijd ruime voorraad voor iedereen met veel keus uit een groot assortiment en een snelle levering.
Om hier voor te zorgen hebben we het jaar rond de complete collectie’s van Greenleaf Gifts, Ashleigh & Burwood, WoodWick®  en BomB Cosmetics in eigen voorraad. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld ook in de zomer de gezellige wintergeuren gewoon leveren!
Geur & Zeepshop heeft een bijzondere samenwerking met Sajovi BV, de importeur voor Nederland van bovengenoemde merken. Sajovi BV heeft alle collectie’s van onze geur merken ruim voor het gehele land in voorraad. Omdat we meerdere keren per week door hun geleverd worden hoeven we ook als iets bij ons even uit voorraad is nooit nee te verkopen. We hebben het door onze jarenlange zeer betrouwbare samenwerking dus de volgende dag alweer in eigen voorraad.

Een bruisende winkel met 2200 artikelen!

Dan hebben we het natuurlijk allereerst over BomB Cosmetics. Een heerlijk assortiment Bath Bombs, Creamers, en heel veel huidverzorgingsproducten voor in bad en onder de douche. Dit assortiment wordt in Engeland met de hand gemaakt, waardoor deze producten allen uniek zijn.
Greenleaf Gifts is de aanleiding geweest van Geur & Zeepshop. Dit assortiment kwam 15 jaar geleden naar Nederland. Omdat wij op zoek waren naar een assortiment geurkaarsen van goede kwaliteit kwamen we uit bij dit merk. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met geurzakjes, roomsprays, allerlei geur oliën, verschillende geurkaarsen, auto geuren en geurlamp oliën.
Geurlampen zijn ook niet weg te denken uit een assortiment huisparfums. Zodoende zijn ook alle geurlampen en Geurlamp oliën ofwel lamp fragrances van Ashleigh & Burwood bij ons verkrijgbaar. Tevens is er ook een assortiment, lonten en dopjes verkrijgbaar.
WoodWick® is als merk de jongste telg in ons assortiment. De geurkaarsen van dit uit Amerika afkomstige merk heeft een houten lont waardoor deze een uniek knapperend geluid maakt! Gezellige geuren met een aangenaam geluid. Tevens zijn er van alle geuren ook wax melts voor gebruik in een oliebrandertje.

Geur van de maand

Van WoodWick® en Ashleigh & Burwood hebben we als Platinum dealer natuurlijk de “Fragrance of the Month” geuren en geurlampen in huis. Deze zijn dan een maand lang verkrijgbaar met een korting van 25%. Hiervan hebben we altijd ruime voorraad zodat u ruim kunt genieten van de kortingen.
WoodWick heeft in deze collectie elke maand 2 geuren waarvan de geurkaarsen en wax melts met de korting te bestellen zijn.
Voor Ashleigh & Burwood is er elke maand 1 geur / lamp fragrance voor de geurlamp met korting te bestellen. Tevens is er elke maand een geurlamp van de maand met deze korting te bestellen.

Wensen?

Heeft u wensen of artikelen die u niet kunt vinden? We helpen u graag! Ook als het assortiment te groot is kunnen we u advies geven betreffende geuren etc.
Laat het ons weten via [email protected] of 053-4500090
Geur en zeepshop is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.
© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.