Yankee Candle Sakura Blossom Festival

Een Sakura festival op je eigen picnic kleed! Deze geur heeft een rijk bouquet van kersen bloesems, rozen en freesia’s. Deze geuren zijn gecombineerd met rode bessen, appel en vanille op een basis van sandelhout en amandel melk waarmee dit een bijzondere Japanse creatie is.

Yankee Candle Sakura Blossom Festival

Ook zo benieuwd naar de nieuwste geur: Yankee Candle Sakura Blossom Festival? Deze geur is nieuw in de Sakura Blossom Festival Collection. Een Sakura festival op je eigen picnic kleed! Deze geur heeft een rijk bouquet van kersen bloesems, rozen en freesia’s. Deze geuren zijn gecombineerd met rode bessen, appel en vanille op een basis van sandelhout en amandel melk waarmee dit een bijzondere Japanse creatie is.

Deze zomer collectie geuren van Yankee Candle bevat inmiddels ook de geuren Majestic Mount Fuji en de Sweet Plum Sake. Vanaf april zijn er zelf zes geuren in deze collectie.

Vindt alle geuren in de Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Geurkaarsen en Wax Melts van Yankee Candle

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Geur & Zeepshop verkoopt van Yankee Candle onder andere de bekende Housewarmer® lijn van geurkaarsen, seizoensgebonden en speciale geurkaarsen, huis- en autoparfum producten, gifts en accessoires. Yankee Candle is de grootste geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle biedt in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan in de vorm van kaarsen en home fragrance geuren. En Yankee Candle blijft vernieuwen; zo introduceren zij elk seizoen (vier keer per jaar!) nieuwe geuren. De geurkaarsen van Yankee Candle zorgen voor de juiste geur voor je huis!

© Geur & Zeepshop by Fleuranthus 2022