Geur van de maand

Geur van de maand

Geur van de maand

De geur van de maand vindt je elke maand hier handig bij elkaar. Vele geuren van verschillende top merken met korting shoppen bij Geur & Zeepshop!

4 Verschillende merken

De geur van de maand bevat verschillende merken met topgeuren.

Elke maand biedt Geur & Zeepshop online en in de winkel 2 geuren van de maand van WoodWick aan. De lekkerste geurkaarsen met een knapperende houten lont. WoodWick kaarsen zijn er in 3 verschillende modellen jaar candela en ook in bootvorm, de HearthWick Elipse. De houten lont zorgt naast een heerlijke geur ook voor een gezellig geluidje. De lont knispert als een haardvuurtje en zorgt zo voor extra gezelligheid. Elke maand dus twee geuren van WoodWick met korting. En dat zijn altijd geuren die passen bij het seizoen.

Ook van Yankee Candle bieden we elke maand twee verschillende geuren aan. Yankee Candle is de grootste geurkaarsen producent ter wereld en staat garant voor de lekkerste geuren. Je vindt de Yankee Candle geuren van de maand ook in de Geur van de Maand Shop van Geur & Zeepshop.

Ook van Ashleigh & Burwood bieden we elke maand een geur en ook een geurlamp met korting aan. De geur van de maand is een heerlijke deurlampolie ofwel Lamp Fragrance Oil, en die zijn geschikt voor in de deurlampen waardoor het altijd lekker ruikt in je huis! Een geurlamp reinigt de lucht en dood  huisstofmijt en bacteriën waardoor de lucht schoner is. De Lamp Fragrance zorgt daarna voor een lekkere geur! Daarnaast is er elke maand een mooie mozaïek fragrance lamp van Ashleigh & Burwood verkrijgbaar. Wil je ze zelf in het echt bekijken? Kom dan naar onze geurwinket in Boekelo, dicht bij Enschede.

JANZEN staat garant voor de lekkerste lichaamsverzorging. Elke maand bieden we een serie producten aan met 25% korting. Het verschilt elke maand wat dit zal zijn. Het kan een bepaalde deurserie zoals de Black 22 zijn, maar ook een Showerduo zoals een douche Foam met een bodyscrub voor een scherpe actieprijs.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen in het Geur van de maand programma? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Geur & Zeepshop. 2 a 3 Keer per maand ontvang je dan een nieuwsbrief met de nieuwste collectie’s geuren en aan het einde van de maand de Geur van de Maand nieuwsbrief met de aanbiedingen voor de komende maand.

Wil je nog meer aanbiedingen? De Outlet Shop van Geur & Zeepshop bevat altijd een ruime collectie met producten van al onze merken. Hier kun je met een scherpe korting artikelen vinden waardoor je voordelig kunt genieten!

Geurkaarsen

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

 

 

© COPYRIGHT 2022 Geurenzeepshop by Fleuranthus.